Visuaalinen suunnittelu

– Erottaudu eduksesi

Visuaalisen suunnittelun palvelumme

Art direction
Graafinen suunnittelu
Jatkuvat suunnittelupalvelut
Visuaalinen ilme
Logosuunnittelu
UX&UI-suunnittelu
Pakkaussuunnittelu
Kuvitukset
Saavutettavuus

Toimimme asiakkaillemme niin yksittäisten visuaalisten ratkaisujen, kuin jatkuvien suunnittelupalveluiden toteuttajina.

Avullamme pidät yrityksesi visuaalisuuden yhtenäisenä ja johdonmukaisena, huolimatta siitä missä mediassa haluat viestisi välittää ja tarinaasi kertoa. 

Etsitkö toteuttajaa yrityksesi visuaalisille aineistoille? Ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää tarpeestasi ja siitä millainen ratkaisu toimii parhaiten juuri teille.

Yhteinen koulu -hankkeen visuaalinen suunnittelu

Bun2Bun brändi-ilmeen visuaalinen suunnittelu

Suomen syöpäyhdistys visuaalinen ilme

No Harm Asiakaslehti

Erillisverkot vastuullisuusraportin suunnittelu ja taitto

Erillisverkot vastuullisuusraportin suunnittelu ja taitto

Chalupa Brändi-ilmeen visuaalinen suunnittelu

Mitä yritystoiminnan haasteita ratkaisemme visuaalisen suunnittelun avulla?

Visuaalinen suunnittelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kommunikoida asiakkaidensa kanssa persoonallisella, erottuvalla ja mieleenpainuvalla tavalla, joka vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa ja samalla brändiuskollisuutta.

Yksittäiset toimenpiteet voivat olla niin yritysbrändin visuaaliseen identiteettiin liittyviä ratkaisuja kuten logosuunnittelu ja visuaalinen ilme tai brändin tukitoimia kuten pakkaussuunnittelu, verkkopalvelun layout-suunnittelu, myyjien PowerPoint- presentaatio tai markkinointiviestinnän ratkaisu.

Jatkuvat suunnittelupalvelut ovat yritysten viestintä- ja markkinointiyksikköjen tukitoimia, kun oman henkilöstön resurssit eivät mahdollista kaikkia osaamisalueita. Autamme asiakasyrityksiämme mm. sisäisen viestinnän tukitoimissa, mainonnan jatkuvissa banneri- ja aineistotuotannoissa sekä toistuvissa asiakas- ja sidosryhmälehtien suunnittelussa ja taitossa, aina saavutettavasti.

Creative Day - Logosuunnittelu
Toteuttamiamme logoja. Pelkistetty tai persoonallinen, aina yrityksen tyylin ja tarpeen mukaisesti.

Miksi visuaalisuudella on merkitystä?  

Yritysbrändin ja kuluttajan ensikohtaaminen tapahtuu useimmiten visuaalisen viestinnän välityksellä. Mielikuvat muodostuvat silmänräpäyksissä, kerrot tarinaasi sitten verkossa, somessa, printissä tai digitaalisilla pinnoilla. Aika ja nykyaikaiset mediankäyttötottumukset ovat muokanneet meistä kärsimättömiä kuluttajia ja siksi usein ensivaikutelma vaikuttaakin siihen, jatkammeko tiedon parissa, vai siirrymmekö tarjonnassa seuraavaan. 

Visuaalisuus on sanallisen viestinnän esteettinen ilmentymä, jolla on niin emotionaalinen kuin psykologinen vaikutus katsojaansa. Visuaalisuus heijastaa laatu- ja uskottavuusmielikuvia sekä käsityksiä toimialasta ja kohderyhmistä. Kun visuaalinen identiteetti on horjuttamattomasti hallinnassa, kyetään mielikuviin vaikuttamaan oikealla tavalla.

Elämme visuaalisen yltäkylläisyyden keskellä, lukemattomien alustojen äärellä – siksi myös yrityksenne tulisi erottua joukosta.

Etsitkö toteuttajaa yrityksesi visuaalisille aineistoille?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää tarpeestasi ja siitä millainen ratkaisu toimii parhaiten juuri teille.

Visuaalisen suunnittelun työnäytteet

Muut palvelumme

Yritysbrändi -palvelu

YRITYSBRÄNDI

Vahva yritysbrändi on kilpailuetu. Kun omaksut brändi-ajattelun, omaksut ja opit samalla myös tarvittavat työkalut ja mallit, joiden avulla brändin menestystä rakennetaan.

Markkinointiviestintä -palvelu

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Markkinointiviestinnän palvelumme ja siihen erikoistuneet ammattilaisemme auttavat yrityksiä valitsemaan tehokkaimmat tavat tavoittaa juuri heidän kohderyhmänsä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kaipaako brändisi uusia tuulia tai markkinointiviestintäsi rohkeita avauksia? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavan 24-tunnin aikana.